Tromsø Friidrettsklubb

   

  Tromsø FIK som lagledere for BUL-Tromsø

         
  Kjetil Jr. er tydelig meget fornøyd og viste allerede før avreise at han er i form. Tore smiler, han har Ninja-trix på lur.

  Bondeungdomslaget i Tromsøs unge talenter (og Tore fra Bodø) var i desperat nød etter Tromsø FIKs ekspertise, både faglig, sosialt og økonomisk. "Skal ikke ligge i veien for at vi ofrer oss for de unge og svakt økonomisk stilte i samfunnet", uttaler usportslig leder i Tromsø FIK, Jasper Buitink. For dette er de harde fakta:

  Etter torsdagens stevne i Karlstad var Tore og Martin desperate etter en plass å overnatte i Oslo. Uten penger kommer man som regel ikke langt, men hos Tromsø FIK gjør man nettopp dette. Tromsø FIK ordnet gratis overnatting, stilte bil til disposisjon, så de sparte flere tusen kroner på leiebil, kjørte ekstra tur til Gardemoen, fordi de ikke turde kjøre bil alene i storbyen. Ikke nok med dette så fikk de gratis omvisning i Oslos fasjonable strøk...

  Men Tromsø FIKs hjerterom stoppet ikke med dette. Våre 2 mest erfarne utøvere ble med som lagledere til Uddevalla for å øke prestasjonene, og for en suksess dette ble. Martin dra hjem til Tromsø pga skade, Kjetil Jr. erstattet Martin og Njål joinet laget på søndagen etter å ha vært "hos ei venninne" i Gøte.

  Kjetil Jr. sprang sitt livs løp, da han i forsøket i 1.2sek motvind sprang inn til 10.89 etter 20min oppvarming. Pga veiarbeid kom vi altfor sent frem til stevnet, vi kom inn på banen akkurat i det startskuddet for første forsøksheat smalt. Alle trodde alt håp var ute, men team-arbeidet fungerte utmerket. Junior ble sendt i oppvarming med klar beskjed om at "DETTE ORDNER SEG, DU FÅR SPRING I SISTE KVALFISERINGS-HEAT." Som sagt, så gjort. Etter en iherdig laginnsats og velvillige funksjonærer, fikset dette seg.

  Njål sprang en knall 400m på meget sterke 50.50s i plaskende regnvær, der han måtte ta svømmetak i utgangen av første sving. Han vant stevnet overlegent, og hadde det vært normalt vær så hadde NM-kravet gått lett. Tore sprang en 200m det luktet svidd av, og viste at formen endelig er på rett vei.

  Konklusjon er uten tvil om at BUL-Tromsø og Bodø FIK hevet seg mange hakk under kyndig veiledning av Tromsø FIK. Hva er så hemmeligheten? Uten tvil - mye moro og latter. Mer skal ikke til for å heve prestasjonene flere hakk.

  U wanna be good - U need to be playful!

  Tilslutt noen sitater fra turen:

  - Æ e ikkje kraftig, men litt power har æ...

  - Nu går æ for personligheta, har prøvd begge deler...

  - Lukta på skåla...

  - Æ tar en Martin...

  - Ho e fan mæ heilmulatt...

  - Etter du flytta, slo æ mæ t ro...

  - Ho e for ung, vi må jo ha LITT moral...

   
  Tilbake til Bilder

-190+.